piątek, 9 listopada 2012

Jogurt bananowo-gruszkowy


To połączenie uwielbiam. Teoretycznie powinien to być koktajl. 
Jednak dzięki bananom jest o wiele gęstszy i najwygodniej jeść go łyżeczką - jak jogurt :) 
Smaki idealnie ze sobą współgrają. 
Odrobina lata w jesienny deszczowy dzień.

Składniki:
- jogurt naturalny
- banany
- gruszki

Na każde 150g-180g jogurtu naturalnego dwa banany i dwie gruszki. 





       



Polecam :)



13 komentarzy:

  1. świetny pomysł na szybkie śniadanie :) urocze ciasteczko!

    OdpowiedzUsuń
  2. Fajne połączenie smaków! :)

    OdpowiedzUsuń
  3. wow jezeli smakuje tak jak wyglada to chyba sie skusze:P

    OdpowiedzUsuń
  4. Mniam mniam!:))
    swietna nowa miniaturka:)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dzięki. Miło, że zauważyłaś :)
      Pozdrawiam

      Usuń
  5. jakbym miała sprawny blender na pewno bym spróbowała, bo musi być genialny :) wygląda cudownie!

    OdpowiedzUsuń
  6. mniam!! to takie proste, a jeszcze nigdy nie próbowałam, muszę to zmienić koniecznie! :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Mniam mniam:)uwielbiam gruszki:)

    OdpowiedzUsuń
  8. Jakie cudne kolory i jakie to piękne wszystko :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Witam, nominowałam Cię do Liebster Award, byłoby mi bardzo miło gdybyś przyjęła wyróżnienie i wzięła udział w zabawie :)

    OdpowiedzUsuń
  10. Pyszny jogurcik, przydałaby mi się rano taka dawka energii. Oprócz jogurtu przegryzłabym jeszcze to fajne ciacho.

    OdpowiedzUsuń